LEVERING

Ved bruk av fast fraktpris hos oss (kr 59,-)

Disse varene sendes med A-post, som vil si at det ikke er sporing på pakken og det er derfor ikke mulig å følge pakken underveis. 

Normalt får du varene i postkassen eller til postkontoret 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Størrelsen på pakken vil avgjøre ankomststed. Hvis du må hente varen på postkontoret, får du beskjed når pakken kan hentes av disse. 

Postkontoret har to ukers hentefrist. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene fra oss. 

Ved bruk av Klimanøytral pakke (kr.135,-)

Du har betalt ekstra for å sende pakken din med klimanøytral pakke, som da kan spores ved hjelp av et nummer vi vil sende deg. Med dette nummeret kan du søke opp pakken på www.posten.no. Da vil du kunne se hvor pakken er underveis. 

Hente varer på kontoradresse

Det er mulig å hente varer på vår kontoradresse, ved å velge dette alternativet og avtale tidspunkt i ettertid. Dette er gratis.

Gratis frakt ved kjøp for over kr.1000,-

Når du har handlet varer for over kr.1000,- vil det komme opp et alternativ som heter "gratis frakt". Velg dette alternativet, om du ikke ønsker å bruke noen av de andre tilgjengelige.

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 184,-