Om oss

Voff, voff....
Vi er en butikk som selger praktiske, gøyale og rimelige produkter med fancy design. Hund er en kostbar glede, og derfor ønsker vi å selge produkter så billig som mulig til deg. Men vi vet også at en del av dere liker de kjente merkevarene for hunden. Derfor har vi også tatt inn eksklusive kleskolleksjoner for deg som vil ha det absolutt beste. 

Våre firbente familiemedlemmer, Mira og Theo, er selvfølgelig med på å bestemme vårt sortiment. Vi "må" jo også ha en del mye, og enda mer ting til disse alt for bortkjemte små! Som takk stiller de gledelig (og med litt godbiter) på bilder av våre selvproduserte produkter. Mira-mor er etter hvert blitt en aldri så liten supermodell der hun sitter hos vår fotograf, mens Theo-gutt heller syns dette med bilder er gørr kjedelig!

Vårt sortiment vil byttes ut og endres noen ganger i løpet av året. Er det noe du ønsker at vi skal bestille, er vi veldig glade for tilbakemelding om dette. Send oss gjerne en mail eller ring. Våre produkter bestilles fra mange deler av verden, og vi både strikker, hekler og syr noen av produktene selv.

Vi bruker mye tid på å finne produkter som vi liker, håper de faller i smak hos dere også!

Mira, Mariann og Theo.